Activitats

Visita guiada a les pintures rupestres "La Cova dels Rossegadors"

Enmarcades dins l'Art rupestre llevantí, van ser declarades patrimoni de la humanitat per la UNESCO el 1998.

Amb més de 200 unitat representades, destaquen escenes de caça, amb figures humanes i arquers, escenes de domesticació i recol·lecció, així com representacions d'animals: cabres, cérvols i senglars.

Adaptat recentment l'accés per a discapacitats visuals es complementa la visita amb material de suport com representacions de les pintures en 3D, siluetes imantades en mural i rèpliques d'utensilis com fletxes, arcs o ceràmica.

Reserves e informació: TOURIST INFO TINENÇA DE BENIFASSÀ, C/Major 10. La Pobla de Benifassà 977 72 90 36, e-mail: benifassa@touristinfo.net

 

Conven tde Santa María de Benifassà

Accès per carretera La Senia-Fredes Cv-106

Visitas DIJOUS de 13 a 15hs . (reobertura a partir del dia 15 d'abril de 2021)

 

La ruta dels 7 pobles

Rutes, senderisme.

C/ Major-Boixar, 28

Telèfon: 615 30 64 47

e-mail: info@7pobles.com

 

Turisme Cinegètic

La cabra salvatge és l'espècie animal més característica dels Ports de Tortosa-Beseit. El mascle pot arribar a pesar fins a 110 quilos i una altura de 90 cm i les seves banyes poden arribar a pesar fins 1 quilo cadascuna i mesurar fins a 90 cm. Aquesta espècie s'ha adaptat molt bé a les condicions geogràfiques dels Ports, que es caracteritza per relleus molt marcat i pedregosos. L'any 1966 es va declarar la Reserva Nacional de Caça dels Ports de Tortosa-Beseit, per a protegir l'espècie i regular la caça. Es pot realitzar pesca recreativa, tant en el riu Sénia com a l'embassament d'Ulldecona (La Pobla de Benifassà) amb llicència de pesca.

 

Piscines

Piscina municipal de La Pobla de Benifassà

Piscina del Molí l'Abad

 

Zones esportives

Pista de frontenis de La Pobla de Benifassà

Pista multifuncional de La Pobla de Benifassà

Poliesportiu municipal de Fredes

Pista de squash al Ballestar

Pista de pàdel del Molí l'Abad

 

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de La Pobla de Benifassà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Calle Mayor, 31, Ajuntament de La Pobla de Benifassà, CP: 12599, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).