Benvinguda

Benvolguts veïns, amics i visitants.


Em dirigisc a vostès des d'aquest portal donant-los la benvinguda, tant presencial com virtualment. Aquest portal està creat per a donar a conèixer a totes les persones el nostre encant, hospitalitat i , sobretot, els nostres serveis, realitzats amb gran sacrifici pel que comporta dur-los a terme en aquesta zona d'interior. Zona que a poc a poc es va despoblant però que amb l'esforç de tots intentarem recuperar-la perquè torne a ser el tresor que ens van deixar els nostres avantpassats.


Des d'aquesta finestra podran veure i trobar tot el que ens identifica com per exemple:


La nostra història, patrimoni cultural, natural i paisatgístic. Situats dins d'un espai natural immillorable i ple d'ofertes d'oci, cultura, comerç, artesania, ramaderia, turisme rural i caça major.


Estic convençut que amb el funcionament d'aquest nou servei d'informació municipal a través de la xarxa, podrem obtenir i donar més informació que mai a tots els usuaris i des d'ací us anime, al fet que col·laboreu amb les vostres opinions i ens ajudeu a millorar aquest servei.


Solament em falta aprofitar l'oportunitat, per a convidar a totes aquelles persones, a visitar aquesta comarca de l'interior de Castelló, rica en valors mediambientals, paisatgístics i cinegéticos.


David Gil Ventaja

Alcalde

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de La Pobla de Benifassà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Calle Mayor, 31, Ajuntament de La Pobla de Benifassà, CP: 12599, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).