"Si les dones s'aturen, s'atura el món" IGUALTAT ELS PORTS

"Si les dones s'aturen, s'atura el món" IGUALTAT ELS PORTS

03/03/2021

♀️ Balconada 8M 2021

❗ "Si les dones s'aturen, s'atura el món". Enguany, el 8 de Març serà diferent. Patim una pandèmia mundial que no ens permet ajuntar-nos, ni abraçar-nos, etc. Enguany no podrem eixir als carrers a manifestar-nos. Per això, la lluita feminista per la igualtat i la lluita pels drets de les dones és més necessària que mai.


➡️ Així doncs, us animem a que participeu tothom amb aquesta iniciativa!! Us animem a engalanar els vostres balcons, finestres o portes, penjant el davantal, posant pancartes creatives, iluminació de color morat, o el que vulgau en suport a totes les dones i contra les violències masclistes. 


Ens fa molta il·lusió aquesta iniciativa i que participeu. Així que endavant!! Ajudeu-nos a difondre aquesta proposta, i feu unafoto de la vostra balconada per la igualtat i etiqueteu al vostre Ajuntament i/o a nosaltres, Igualtat Els Ports, i us compartirem.


#IgualtatElsPorts

#8M2021

#balconadesperlaigualtat

#penjaeldavant

Balconada 8M VAL

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de La Pobla de Benifassà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Calle Mayor, 31, Ajuntament de La Pobla de Benifassà, CP: 12599, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).