Riu Sénia

El Riu Sénia és el riu més septentrional de la Comunitat Valenciana, al llarg del seu recorregut fa de frontera natural entre els territoris valencians i catalans. En els seus 66 quilòmetres de longitud passa pels termes municipals de les poblacions valencianes de La Pobla de Benifassà, Rossell, Sant Rafel del Riu i Vinaròs, i per la part catalana els municipis de La Sénia, Ulldecona i Alcanar. El riu naix prop del Salt de Robert en el barranc del Salt i prop de Fredes, encara que en ell arriben aigües dels barrancs de la Tenalla i de la Fou, fins a arribar a l'embassament d'Ulldecona que regula el cabal del riu Sénia. Després passa pel pont del  Moli  de l'Abat i més a baix arriba a la Font de Sant Pere, antic molí, per ací el riu esta envoltat de xops i altres arbres de rivera. Al llarg del seu recorregut gran quantitat d'aqüífers aporten cabal al riu, fins que desemboca al Mediterràni en una zona denominada "Sòl de Riu", entre les poblacions d'Alcanar i Vinaròs.

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de La Pobla de Benifassà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Calle Mayor, 31, Ajuntament de La Pobla de Benifassà, CP: 12599, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).