Pintures rupestres de La Cova dels Rossegadors

Les Pintures rupestres de la Cova dels Rossegadors es troben al costat de la presa de l'embassament d'Ulldecona, al terme municipal de La Pobla de Benifassà.

Catalogades dins l'Art Rupestre del Arc Mediterrani de la Península Ibèrica, van ser declarades Patrimoni de la Humanitat el 1998. Amb més de 200 unitats representades, destaquen les escenes de caça, amb figures humanes i arquers, escenes de domesticació i recol·lecció, així com representacions d'animals: cabres, cèrvols i porcs senglars.

Adaptat recentment l'accès per a discapacitats visuals es complementa la visita amb material de suport com representacions de les pintures en 3D, siluetes imantades en mural i rèpliques d'utensilis com fletxes, arcs o ceràmica.

Reeserves e informació TOURIST INFO TINENÇA DE BENIFASSÀ C/Major, 10 La Pobla de Benifassà 977 729 036 e-mail: benifassa@touristinfo.net

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de La Pobla de Benifassà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Calle Mayor, 31, Ajuntament de La Pobla de Benifassà, CP: 12599, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).