DIA INTERNACIONAL DE LA DIVERSITAT FUNCIONAL: SENT L'ART MIL·LENARI

DIA INTERNACIONAL DE LA DIVERSITAT FUNCIONAL: SENT L'ART MIL·LENARI

01/12/2020

La Tinença ha estat habitada des de fa milers d'anys. Prova d'això són les pintures rupestres de la Cova dels Rossegadors, que pel seu elevat valor són considerades Patrimoni de la Humanitat per la UNESCO. Cérvols, senglars, cabres i caçadors representats amb una depurada tècnica i que ens mostren com era l'entorn i la forma de vida dels seus pobladors.

Amb motiu del Dia internacional de la Diversitat Funcional podrem visitar el jaciment d'una manera especial, ja que comptarem amb material dissenyat per a persones amb discapacitat visual que permet accedir a aquest col·lectiu a l'art rupestre, sempre amb les mesures de seguretat pertinents. A més, les persones sense aquesta discapacitat podran experimentar sensacions com les dels invidents i fins i tot millorar la seua percepció de l'entorn.

Les visites es realitzen gràcies a l'Ajuntament de La Pobla de Benifassà i a la seua Oficina de Turisme.

Gaudeix l'art mil·lenari!

Dia: dimarts 8 de desembre de 2020

Hora: Hi haurà dos torns, el primer a les 10:00 h i el segon a les 12:00 h.

Lloc d'inici: Font dels Rossegadors (accés a les instal·lacions de l'embassament d'Ulldecona)

Inscripció: Es tracta d'una activitat gratuïta, però les places són limitades, ja que l'aforament és molt reduït. Reserva la teua indicant nom, telèfon mòbil, població i nombre de persones (especificant xiquets en el seu cas) en: 964 715 720 / 650 412 497 - parque_tinenbenifassa@gva.es

Observacions: MÀXIM 5 PERSONES PER GRUP. Portar roba i calçat adequats. L'ús de la mascareta és obligatori.

 

DÍA INTERNACIONAL DE LA DIVERSIDAD FUNCIONAL

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de La Pobla de Benifassà, en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Calle Mayor, 31, Ajuntament de La Pobla de Benifassà, CP: 12599, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).